696723097

Música

CITRA TRIO I AGRUPACIÓ FOLKLÒRICA EL CREMALLER

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Gratuït

Fitxa artística: Intérpretes: Josep Aparicio “Apa” al canto tradicional, Toni Porcar a la guitarra y Eduard Navarro, para instrumentos de pua y viento tradicionales.

Duració:

Edat:Apta para todos los públicos

Data08-12-2021
Horari19:00

Fitxa artística: Intérprets: Josep Aparicio, Apa, al cant tradicional, Toni Porcar a la guitarra i Eduard Navarro, per a instruments de pua i vent tradicionals.

Citra Trio és una formació que treballa la música tradicional valenciana. Trio format per Josep Aparicio “Apa” al cant tradicional, Toni Porcar a la guitarra i Eduard Navarro, qui s'encarrega dels instruments de pua i vents tradicionals. Cadascun dels seus membres compta amb una dilatada trajectòria dins el panorama de les músiques tradicionals i antigues. La veu del “cantaor” Josep Aparicio “Apa” és a dia de hui referent en el camp del Cant d’Estil. “Cantaor” tradicional que ha seguit la línia dels grans “cantaors” històrics de referència. S’ha format desenvolupant el seu estil i ornamentacions en els diferents actes de carrer segons marca la tradició, aplicant a més una força i expressivitat especials que el converteixen en un dels valors actuals més importants. Acompanyat a les cordes polsades per Toni Porcar i Eduard Navarro, tots dos especialitzats en els terrenys de les músiques tradicionals i històriques. Incorporen en aquest projecte instruments com: guitarra, bandúrria, llaüt i guitarró, afegint puntualment algun instrument de vent tradicional com la dolçaina i el xalumó. Són els mateixos membres de Citra Trio, les persones encarregades de fer els seus propis arranjaments.
En aquesta ocasió interpretaran peces de cant d’estil, fandangos, seguidilles, jotes, boleros, batres, peteneres, etc., algunes d’elles ballades per l’Agrupació Folklòrica el Cremaller de Benicàssim.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega