696723097

Teatre

PTC PRESENTA PRIMA FACIE, DE SUZIE MILLER

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

15€

Fitxa artística: Vicky Luengo; Direcció: Juan Carlos Fisher

Duració: 100 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 16 anys.

Data10-12-2023
Horari19:00

Companyia: Juan Carlos Fisher és un dels directors de teatre més reconeguts i prolífics del Perú. Ha dirigit més de 35 obres de teatre i musicals. Les seues produccions les ha vistes més d'un milió d'espectadors. Des del 2020 resideix a Madrid, on ha treballat com a director associat en Grease i com a director de Mamma Mia! al Teatre Rialto.
Vicky Luengo és Premi MIMSeries de 2022 a la millor actriu protagonista, per Antidisturbios; Premi El Ojo Crítico d'RNE 2021; Premis Ondas a la millor interpretació femenina per Antidisturbios 2021; millor actriu per Antidisturbios en els Fotogramas de Plata 2021; nominada a millor actriu per Antidisturbios en els Premis Feroz i en els Premis Forqué en 2020; Premi a la millor actriu compartit amb María Rodríguez en els Premis de la Crítica per Una gossa en un descampat, en 2019, i premi a la millor actriu protagonista per Born en el Festival de Cine Internacional de Nova York en 2015.

Argument: Tessa és una pura sang. Una jove i brillant advocada a qui li encanta guanyar. Ha aconseguit obrir-se un camí des dels seus orígens, en la classe treballadora, fins a arribar al nivell més alt de la seua professió, defensant, interrogant i il·luminant les ombres del dubte en qualsevol cas. Un fet inesperat l'obliga a enfrontar-se a les línies que separen el poder patriarcal de la llei, la càrrega de la prova i la moral.

Tessa està en el pic de la seua carrera. Una de les advocades més reeixides del país, està acostumada a guanyar tots els casos a què s'enfronta. Però un impactant fet farà que la vida li canvie per a sempre i que s'enfronte a tot el que ella estima per a obtindre justícia.

Vertiginosa i qüestionadora, Prima facie és la multipremiada obra de Suzie Miller que l'any passat va esgotar totes les entrades en el West End de Londres; acaba de ser guardonada per la millor obra nova i millor actriu en els Premis Olivier del teatre britànic, el Premi Toni de Nova York a millor actriu, i ara està batent rècords a Broadway.

Altres esdeveniments que et podrien interessar