Teatre

TEATRE – ANDREA DÍAZ REBOREDO PRESENTA M.A.R

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

6€

Fitxa artística: Autora i intèrpret: Andrea Díaz Reboredo; Mirada externa: Xavier Bobés Solà; Construcció objectual: Andrea i Pablo Reboredo(s); Música: Dani León Companyia: Andrea Díaz Reboredo.

Duració: 60 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 12 anys

Data26-02-2023
Horari19:00

ANDREA DÍAZ REBOREDO presenta M.A.R

Premi Drac d'Or del jurat i a la millor dramatúrgia

Recomanat : + 12 i Públic adult

Aforament limitat
Idioma: castellà
Durada: 1 h
Fitxa artística: Autora i intèrpret: Andrea Díaz Reboredo; Mirada externa:
Xavier Bobés Solà; Construcció objectual: Andrea i Pablo Reboredo(s); Música: Dani León
Companyia: Andrea Díaz Reboredo.
Artista plàstica i directora escènica llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Madrid (Espanya), Florència (Itàlia) i Puebla (Mèxic).
La seua formació en arts plàstiques va evolucionar cap a un llenguatge escènic per a entrar definitivament en l'univers del teatre, on treballa com a directora d'escena, escenògrafa i intèrpret d'espectacles propis que investiguen la imatge com a contenidor de coneixement i memòria social per a crear nous diàlegs entre obra, espai i espectador.

Argument: Una llum dringa dins de la casa. Ha començat el dia. Sobre la taula, la mà dibuixa una senda recta, després corba, escalonada i finalment, traços desordenats que travessen la ciutat sencera. Conclou en un punt, el traç ha acabat el viatge. L'ambient és tan humit que els peixos podrien entrar per les finestres.
La Casa va, tota sola, amb les veles plenes de vent. Dos relats s'entrellacen en aquesta obra: la història d'una casa familiar i una reflexió tecnicopoètica entorn dels espais i el seu significat. Un discurs a través de l'espai que parteix de les següents premisses: "L'arquitectura és l'escenari de la vida. Cada cultura crea el seu propi espai. I els canvis provocats en aquest configuren la seua pròpia cultura."
Un viatge a través de materials com la fusta, el paper, fotografies, estris quotidians, dibuixos... que, units a un exercici corporal de moviments precisos, construeixen un espai pensant en constant moviment.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega