Teatre

EL PONT FLOTANT PRESENTA ECLIPSE TOTAL

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

9€

Fitxa artística: Interpretació: Àlex Cantó i Jesús Muñoz; Creació: Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons)

Duració:

Idioma:

No recomanada per a menors de 16 anys

Data29-07-2022
Horari23:00

Públic adult

Argument: L’aire es torna fred i el cel comença a enfosquir-se. Diuen que alguns gossos udolen i que les abelles s’amunteguen i col·lapsen l’entrada dels ruscos. Alguns pardals volen confusos. El temps es para. Tot està en silenci. Tot és fosc. Tot suspés… sense saber què ocorrerà… amb la sensació que podríem romandre sempre en aquesta nit infinita… Però uns segons més tard, potser uns minuts, o podrien ser anys, generacions, mil·lennis o eons d’existència, el dia arriba de nou. Una profunda emoció ens envaeix i sentim el privilegi d’haver sigut testimonis d’un fet incomprensible. Hem assistit a l’assaig general d’un possible final.

Companyia: Naix l'any 2000 amb una clara voluntat de cerca i d'experimentació escènica. Les seues peces són el resultat de llargs processos d'investigació i de creació col·lectiva i es caracteritzen per la barreja entre realitat i ficció, l'ús de diferents llenguatges, el treball físic de l'intèrpret, la relació íntima amb l'espectador i la inclusió d'una part de l’entorn social dins del procés d'investigació, de creació i d'exhibició de les seues obres.
Com a col·lectiu, han col·laborat com a assessors en la dramatúrgia amb companyies com Organik Dantza (País Basc), EnÁmbar Danza (València) o La Lola Boreal (València), entre altres.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega