696723097

Teatre

TEATRE – ESNÓRQUEL Y PERRA DE SATÁN PRESENTAN MAL DE LA OLLA

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

6€

Fitxa artística: Enrique Aparicio y Beatriz Cepeda

Duració: 70 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 18 anys.

Data16-06-2023
Horari22:30

Argument: Enrique Aparicio i Beatriz Cepeda, també coneguda per Perra de Satán, tornen amb un nou xou després de l'èxit de ¿Puedo hablar! XXL
Després de superar els 120 episodis emesos en el seu podcast, es proposen reivindicar que estan malament de l’olla.
Durant molts anys hem sentit que tindre problemes de salut mental era «no estar bona», per això, Enrique i Beatriz apleguen per a demostrar que es pot ser una persona vàlida, aconseguir tot el que et proposes i tindre una vida plena encara que convisques diàriament amb l'ansietat, la depressió i altres traumes.
És possible que siga més fàcil traure's una carrera que aprendre a controlar-se l’ansietat? T'has plantejat algun dia xalar menjant-te unes bones postres sense remordiments, si has estat grossa tota la vida? Només ho sabràs si, com elles, estàs malament de l'olla.

Beatriz Cepeda. Eterna filòloga, encara que no haja tornat a fer una anàlisi sintàctica des de fa molt anys, però almenys és molt docta. També periodista, podcastera, escriptora, còmica, presentadora, creadora de contingut, crítica de cinema i fins i tot clarinetista.
Vaja, com Amancio Ortega però al revés: fa moltíssimes coses però cap aprofita per a ser rica. La més important de les que ha fet? Crear, al costat d'Enrique F. Aparicio, el pòdcast ¿Puc parlar!, que més tard es va convertir en un xou per a teatre. De manera que tècnicament és actriu.
Enrique Aparicio. És marieta primer que persona. Periodista cultural autònom (és a dir, tres vegades precari) i creador dels pòdcasts ¿Puedo hablar! amb Beatriz Cepeda, i Maricapáginas. Ha participat en les antologies Hasta aquí hemos llegado (de l'editorial Egales) i (h)amor8 gordo (de Continta me tienes).
Ha guanyat el Premi Fungible de Relat Jove d'Alcobendas en 2017 i l'accèssit del Premi Paco Rabal de Periodisme Cinematrogràfic d'AISGE en 2020. Però el seu talent més gran és imitar Chiquito de la Calzada, com va fer la primera vegada que es va pujar a un escenari amb cinc anys.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega