696723097

Teatre

TEATRE INFANTIL – CIA. DES TRO ‘POI’

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Autor y actor: Guillem Vizcaino

Duració:

Idioma:

Especialment recomanada per a la infància

Data18-08-2022
Horari20:00

Argument: Un personatge atrapat des de la infància per l'efecte giroscòpic de la seua trompa i fil. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida.
Companyia: Cia. des Tro va fer la preestrena en el I Cicle de Circ de Palma al setembre de 2021 i va participar en el III CircoRed Market, celebrat a Madrid a l'octubre de 2021. L'estrena va tindre lloc en la FIET (Fira de Teatre Infantil i Juvenil) de les Illes Balears a l'octubre de 2021. Abans s'havien fet algunes mostres obertes al públic, com en el Festival Circaire (Alcúdia), la Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia, el festival EIMA (Maria de la Salut) i el Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca.
Cia. des Tro es formalitza a Mallorca el juliol 2019, però és en 2010 quan comença a caminar amb la inquietud de descobrir un llenguatge nou i propi així com d'experimentar noves formes de posada en escena.
Recentment ha rebut el Premi Especial ATAPIB 2021 (Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears) per l'espectacle Poi.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega