696723097

Teatre

TEATRE INFANTIL – COLECTIVO MILÍMETRO PRESENTA CIUDADES

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Intèrprets: Patricia Ruz i Nacho Bilbao; Música en directe: Nacho Bilbao; Il·luminació: David Picazo i Sergio García

Duració: 50 min.

Idioma: Sense text

Especialmente recomanada per a la infància.

Data23-03-2024
Horari18:30

+5 anys

Aforament limitat

Companyia:
Patricia Ruz, juntament amb Bilbao, creador i músic madrileny, recorren i habiten diferents espais sonors, coreogràfics i plàstics sobre la ciutat. La veu com a textura poètica i el cos ofereixen múltiples paisatges que viatgen per la instal·lació i confereixen una experiència contemplativa i musical.

Argument: Aquesta és la història… d'una ciutat imaginària, una ciutat possible que acull totes les ciutats del món. Un lloc sense nom que ens acull a tots. Una història per a trobar habitants amb els quals compartir somnis, per a viatjar en el temps i sentir idiomes del nostre món. Moltes realitats en un mateix continent urbà. Un cos viatjant per arquitectures de colors. Tants espais extraordinaris per a imaginar. Un lloc sense nom, perquè tu li poses el teu.
Ciutats II (Arquitectures en moviment) és una creació que usa la dansa i la música en directe al servei de la instal·lació, on l'univers sonor dona naturalesa a la peça.

Altres esdeveniments que et podrien interessar