Teatre

“Prometeo” Teatre Infantil

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Creación: Agrupación Señor Serrano; Dramaturgia: Àlex Serrano y Pau Palacios; Performance: depende de la versió online/offline y del contexto geográfico; Música: Roger Costa Vendrell

Duració: 45 minutos

Idioma:

7 años - Aforo limitado

Data09-01-202209-01-2022
Horari12:0018:30

Companyia: L'Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l'experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes. Les produccions de la companyia s'estrenen i giren internacionalment.

Argument: Prometeo és el primer volum del projecte Olympus, una sèrie teatral basada en una visió crítica dels mites grecs destinada exclusivament a un públic infantil.
Olympus es presenta com un projecte que aprofite de porta d'entrada a la mitologia grega per a xiquets, a partir d'una revisió crítica i desenfadada, connectant els mites amb alguns dels temes claus dels nostres dies. Per aquesta raó, la sèrie està concebuda només per a públic infantil, sense la presència d'adults a la sala. Prometeo es proposa robar el foc a Netflix per a donar-li'l als xiquets.

Com es relaciona el mite original amb la reinterpretació feta per Mary Shelley a través del seu Dr. Frankenstein? Podria ser Julian Assange un Prometeu dels nostres dies? Els mites grecs, com tots els mites, són ací perquè a través d'ells puguem interrogar-nos sobre la naturalesa humana, no per força per a trobar respostes unívoques.

Exclusivament per a un públic infantil.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega