Teatre

PRODUCCIONES CHISGARABIS presenta ETHOS

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Dirección: Irene Poveda; Dramaturgia: Irene Poveda y Pedro Montoya; intérpretes: Mónica Suárez“Mon”, Cira Cabasés, Manoela Wolfart, Rubén Burgos“Nebur”, Juan de las Casas, Ismael Pérez.

Duració: 50 minutos

Idioma:

Apta para todos los públicos

Data05-12-2021
Horari19:00

Duració: 50 min
Fitxa artística: Direcció: Irene Poveda; Dramatúrgia: Irene Poveda i Pedro Montoya; intèrprets: Mónica Suárez Mon, Cira Cabasés, Manoela Wolfart, Rubén Burgos Nebur, Juan de las Casas, Ismael Pérez.
Argument: Ethos és un espectacle de circ que transcorre en un món distòpic i absurd ambientat en el barroc.
Una malmesa festa al Palau de Madame Capriche serà l'escenari perfecte perquè els nostres personatges es descobrisquen escapant de les normes de conducta que s'espera d'ells.
La necessitat de sentir-se acceptats i de formar part del grup es qüestiona d'una manera àgil, còmica, poètica i absurda a través de la mirada dels nostres personatges, que proposen, des dels números circenses, una alternativa al que s'estableix en un intent de defensar l'alteritat.
La música clàssica i les tècniques circenses (bàscula coreana, acrobàcia, malabars, antipodisme, monocicle, ganivets i clown, entre altres) desenvolupades pels sis artistes, aniran cobrant forma i sentit en un viatge fascinant on cada element cobra un significat inesperat.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega