696723097

Teatre

TRUCA CIRCUS PRESENTA SOPLA!

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Direcció: Greta García i Daniel Foncubierta; Producció executiva: Gonzalo Andino; Intèrprets: Daniel Foncubierta, José Alberto Foncubierta, Rafael Díaz, Darío Dumont, Rebeca Pérez, Antonia González, Marina Benites

Duració:

Idioma:

Apta per a tots els públics

Data04-12-2022
Horari19:00

Companyia: Truca Circus és la companyia que engloba des de 2019 els diversos projectes de creació circense i escènica de l'empresa de gestió cultural Noletia. Amb quasi 20 anys de marxa professional, Noletia centra el seu treball en l'àmbit del circ contemporani, amb projectes de tota mena, encara que amb una certa especialització en l'organització de festivals. Ha organitzat més de 30 edicions de diferents festivals en una desena de localitats, amb el Festival Circada (Sevilla) al capdavant.

Argument: ¡Sopla! cavalca sobre un ritme trepidant en el qual una gran varietat de tècniques de circ es barregen amb la música en directe i l'humor sense paraules més fresc.
¡Sopla! és un espectacle coral que situa els personatges en escena la major part del temps, cosa que dona peu a noves combinacions entre tècniques i artistes.
Per a posar en marxa la nostra festa ens inspirem inicialment en els anys vint del segle XX, quan la pandèmia de la grip espanyola va ser superada, però amb una actualització contemporània i una picada d'ullet als còmics.
¡Sopla! és un espectacle que compta amb un impressionant desplegament de recursos escènics i tècniques circenses: música en directe, coreografies, bicicleta acrobàtica, multicordes aèries, pilotes de rebot, diàbolo, antipodisme, contorsió, ports, acrobàtics, equilibris, manipulacions…

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega