696723097

Teatre

TEATRO INFANTIL – GANDINI PRODUCCIONES PRESENTA “4×4 EPHIMERAL ARCHITECTURES”

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Director: Sean Gandini; Coordinació artística: Emma Lister; Coreògraf: Ludovic Ondiviela; Compositor: Nimrod Borenstein; Disseny de llums: Guy Hoare; Malabaristes: Kati Ylä-Hokkala, Kim Huynh, Owen Reynolds, Sakari Männistö; Ballarins: Erin O’Toole, Joe Bishop, Kate Byrne, Kieran Stoneley

Duració:

Idioma: Sense text

Especialment recomanada per a la infància.

Data30-04-2023
Horari18:30

Companyia: Fundada en 1992 pels malabaristes de renom mundial Sean Gandini i Kati Ylä-Hokkala, Gandini Juggling continua capdavanter del circ contemporani, i reinventa i revitalitza els malabars per al segle XXI.
Feroçment prolífics, Gandini està constantment creant nous treballs; des de trencadors experiments visuals fins a entreteniment per a tota la família; des d'escapades de dansa plenes de narrativa fins a humorístiques entremaliadures.
Des de la seua creació, els Gandini han representat més de cinc mil funcions en 50 països. Continuen actuant en els teatres i festivals més prestigiosos al voltant del món. Les seues obres transcendeixen les barreres culturals: el simple plaer de veure persones movent-se mentre mantenen objectes en l'aire té una qualitat teatral natural que ha captivat el públic de tot el món.
Gandini continua col·laborant amb un ampli ventall d'artistes, des de coreògrafs de ballet a programadors informàtics; des de dissenyadors de vestuari a escenògrafs; matemàtics a compositors.

Argument: Una col·laboració entre dos mons: ballet i malabars. Traçant camins en l'espai, quatre malabaristes i quatre ballarins de ballet comparteixen escenari per primera vegada.
Aquests dos sistemes formals són viatges efímers en el temps i l'espai, com una arquitectura imaginària. 4 × 4 és la celebració del lloc on aquests camins es troben.
Aquesta temporada presencia la tornada de Gandini Juggling a la seua història d'amor amb les matemàtiques i els patrons purs. Després de l'èxit internacional de Smashed, aquest nou treball ens transporta cap a viatges fugaços en el temps i l'espai, en un diàleg únic entre malabaristes i ballarins de ballet.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre

Gratuït

Plaça de la Constitució

Teatre Municipal Francesc Tàrrega