696723097

Dansa

XXII CITA AMB LA DANSA

Amfiteatre Pepe Falomir Almela

Gratuït

Data13-07-2022
Horari23:00

Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, La “Cita amb la Dansa” a la Platja Torre Sant Vicent de Benicàssim arriba a la seua 22a edició amb el suport de la Diputació de Castelló, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicàssim , amb la vocació de mantindre's com a plataforma en la qual joves ballarins i coreògrafs puguen aportar el millor de la seua producció per a fer que Dansa Clàssica, Contemporània, Espanyola, Flamenca i de Fusió tornen a trobar-se un any més amb un públic nombrós i entusiasta.

La *15ªedición del Taller “Fragments d'Obres Mestres del Segle XX i XXI” tindrà lloc a Benicàssim del 29 de juny al 13 de juliol amb la col·laboració de l'Associació TERPSÍCORE i l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim.

Joves ballarins amb un adequat nivell tècnic podran treballar i interpretar fragments de “Cantata” una obra de *MAURO *BIGONZETTI, coreògraf italià internacionalment reconegut, director de la companyia Aterballetto, del Balletto di Toscana i durant un breu període de la companyia del Teatre alla Scala de Milà. Les seues coreografies s'han posat en escena en el Teatre dell'Opera *di Roma, Balletto di Toscana, Deutsche Oper de Berlín , Ballet de l'Estat d'Ankara , English Nacional Ballet, el Ballet Argentí dirigit per Julio Bocca , Gauthier Danse, Stuttgart Ballet , Dresden Staatsoper , el Ballet Gulbenkian, Ballet de la Ciutat de Sao Paulo ,el Ballet de Nova York , Grands Ballets Canadiens …….entre altres.
VINCENZO CAPEZZUTO serà qui dirigisca el taller. De nacionalitat italiana i format a l'escola del Teatre Sant Carlo de Napoles, on va començar la seua carrera professional.Ballarí en el ENGLISH NATIONAL BALLET, LA SCALA de Milà. Primer Ballarí en el TEATRE SAN CARLO de Nàpols i en el BALLET ARGENTÍ dirigit per Julio Bocca. En 2005 passa a formar part del ATERBALLETTO sota la direcció de Mauro Bigonzetti i col·labora com a ballarí convidat en la MMCompany. PREMI “Leonide Massine-Positano” I PREMI “Roscigno Dansa” com a Ballarí De l'Any (2005), PREMI Giuliana Pensi a la carriera, PREMI “TOYP” per la divulgació i difusió de l'art en el món.

Lloc: Amfiteatre Pepe Falomir Almela

Data: Dimecres 13 de juliol de 2022 23 hores.

Apta per a tots els públics. Preu: Gratuït

Altres esdeveniments que et podrien interessar