La I trobada nacional de sevillanes obri la programació del diumenge del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival

10 Octubre 2021

Falete serà l'encarregat de tancar la tercera jornada del festival

Benicàssim continua amb la programació de la sisena edició del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival i les sevillanes han pres aquest migdia el recinte de l'escenari El Tablao. Desenes d'aficionats s'han acostat a l'espai situat al carrer Joan Carles I per a participar en la primera trobada nacional de sevillanes que ha comptat amb l'actuació d'Adrián Benitez i durant al voltant de dues hores el públic ha gaudit del cante i el ball.

La programació continuarà aquesta vesprada a partir de les 17.00 hores en la plaça Sequiota amb l'actuació de Paradita Flamenca mentre que a partir de les 20.00 hores l'activitat tornarà a l'escenari El Tablao amb el concert de Falete.

Per a demà dilluns 11, festiu local a Benicàssim, la programació contempla les actuacions de Almazhara (plaça Sequiota) i Efrain (plaça dels Dolors) a les 19.00 i a les 20.00 hores respectivament, mentre que a la nit, a partir de les 23 hores, actuarà José Ortega Manzanita en El Tablao.

Finalment, el dimarts 12 d'octubre, dia festiu nacional, comptarà amb l'actuació de Jarana i com a clausura del festival està programat el II Recital de Cante i ball “De Jerez a Benicàssim” amb l'actuació principal de José Mijita en El Tablao a les 19.00 hores.

Benicàssim, 10 d’octubre de 2021

Galeria de fotos