L’Escola per a Adults de Benicàssim compta amb més de 615 alumnes per al curs 21/22

02 Gener 2022

Les places vacants a més d'una desena de tallers formatius es podran cobrir a partir del 24 de gener en el Servei d'Informació Ciutadana

Benicàssim, 2 de gener de 2022

El Centre Municipal de Formació per a Adults (FPA) de Benicàssim ofereix un conjunt d'activitats amb el propòsit d'atendre la demanda formativa dels veïns majors de 18 anys que desitgen acabar els seus estudis bàsics o realitzar activitats socioculturals o de formació laboral. En l'actualitat hi ha inscrites 615 persones a les diferents formacions i en el cas dels tallers hi ha 215 persones inscrites els qui podran renovar la seua matrícula del dia 10 al 14 de gener, obrint-se el contingent de vacants a partir del 24 de gener de 2022.

Per als mesos de febrer a maig, la FPA ofereix un total de catorze tallers: de manualitats, de cort i confecció, de dansa oriental, d'escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d'antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica, fotografia, sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d'història de l'art. “El foment de la formació, suposa una redistribució d'oportunitat i per descomptat hem constatat que té un impacte molt positiu en els alumnes ja que no sols els només aporta coneixements, sinó que amb la formació aconseguim que els usuaris augmenten la seua confiança, fomentem independència i augmenten els la percepció d'autoestima minimitzant per tant els riscos d'exclusió social aparellats a la falta de formació” ha destacat l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Des de la FPA de Benicàssim també cobrim les diferents facetes de l'envelliment actiu per a acompanyar a més a les persones majors de Benicàssim que així ho desitgen. Una eina més que l'Ajuntament de Benicàssim posa a la disposició de la ciutadania per a aconseguir que entre tots ningú es quede arrere”, ha declarat la regidora d'Educació, Rosa María Gil.

Les activitats de caràcter gratuït ofereixen l'oportunitat d'aprendre a llegir i escriure, així com també millorar la lectura i l'escriptura o ampliar els coneixements de cultura general. També fa costat a les persones que desitgen traure's el Graduat d'Educació Secundària, així com cursos per a estrangers orientats al coneixement de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana i classes de valencià de nivell oral i escrit.

Galeria de fotos