696723097

Biblioteca de la Mar i Bebeteca

Cultura

A la Biblioteca Central i la Biblioteca del Palmerar s'organitzen activitats d'animació lectora, dirigides a xiquets i xiquetes des dels 15 mesos fins als 7 anys, a les vesprades. Les activitats es componen de tres tallers diferenciats per a cada grup d'edat. Els més xicotets gaudiran amb el taller educatiu de dinamització de la Bebeteca “Contes i bolquers”, on un animador dirigeix una activitat de curta duració per a desenvolupar l'escolta atenta del bebé mitjançant contes, titelles o cançons infantils que estimulen l'atenció dels xicotets.

El segon dels tallers d'animació lectora “Contes de colors”, està pensat per als xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys, se centra en el descobriment de les primeres lectures a través de llibres cridaners, però amb una grandària i unes característiques adequades a les necessitats dels participants.

Finalment, per als xiquets en edats compreses entre els 4 i els 7 anys, el taller “La màgia dels contes” pretén ensenyar les possibilitats tant educatives com d'oci que ofereix la biblioteca. Tot això es fa mitjançant la narració de contes i lectures, convertint l'espai de la biblioteca en un lloc màgic on ocorren nombroses aventures.

Biblioteques de la Mar: en època estival les dues Biblioteques de la Mar organitzen activitats d'animació lectora, conta-contes i teatre infantil.