696723097

Pesca Turisme – El Paraiso

Oci

PESCA TURISME EL PARAISO

Activitat totalment vinculada a la mar i a la cultura mediterrània. Compromesa amb el turisme sostenible i respectuosa amb el medi ambient. És una activitat turística experiencial marcada pel caràcter gastronòmic de la nostra cultura i vinculada als fruits de la mar.

Eixides en embarcació professional per a conéixer el dia a dia dels pescadors que es realitza durant tot l'any. En les jornades de pesca-turisme a més de valorar el dur treball dels pescadors per a portar peix a les nostres llotges diàriament, es pot gaudir de la desconnexió en la mar, de les belles panoràmiques de la nostra costa muntanyenca i del Parc Natural de Columbretes. Es poden albirar cetacis a vegades, conéixer els costums i cultura marinera de la zona, i al mateix temps, degustar la rica gastronomia amb productes km 0 acabats de pescar, amb la màxima frescor i sabor que no podran assaborir en cap altre lloc de forma tan autèntica i fresca.

En aquests temps en què és tan necessari conscienciar a les persones de la importància de la cura del medi ambient i la sostenibilitat dels nostres recursos, quina millor manera d'aprendre'l i valorar-lo que durant una inoblidable jornada de turisme experiencial en alta mar, degustant tant la cultura com els fruits de la mar recentment pescats.

Tota una experiència inoblidable per a compartir amb amics i familiars com una cosa única que es pot gaudir durant la seua estada a Benicàssim.

Facebook: www.facebook.com/pescaturismoelparaiso

Instagram: Pescaturismo El Paraiso