696723097
Inici / Platges / Platja voramar

Platja

Voramar

Guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les Mars Netes d’Europa, amb l’ISO 14001 i amb la «Q» de qualitat turística.

El lloc més romàntic de la costa mediterrània

Voramar t’atraurà no només per les esplèndides vistes a les tradicionals vil·les de finals del segle XIX principis del segle XX sinó també per la seua fina arena i suau pendent.

Un autèntic paradís en la terra. La platja Voramar es caracteritza per la tranquil·litat de la zona residencial on està situada i des de la qual pots gaudir del passeig marítim, mentre contemples les esplèndides vil·les de principis de finals del segle XIX i principis del segle XX, per les quals Benicàssim va ser conegut com el Biarritz valencià. Si haguérem de triar la nostra vil·la favorita, sens dubte, seria Vil·la Elisa, amb l’esplèndid jardí que l’envolta. En les seues estances i zona enjardinada, hui en dia acull diverses activitats socioculturals.

A més, la platja Voramar disposa d’un dels millors serveis de restauració i allotjament amb l’hotel del qual rep el nom.

Aquesta platja disposa de punts de lloguer d’ombrel·les, hamaques i patins, i està guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les mars netes d’Europa, amb l’ISO 14001 de gestió mediambiental i amb la “Q” de qualitat turística.

Descarregar PDF

Serveis disponibles

Dutxes i llavapeus

Accessible per a minusvàlids

Primers auxilis

Lloguer d’ombrel·les, gandules i patins

Restaurant

Massatgista

Zones infantils

Zona esportiva

Senyalització amb bandera

Vigilància

Senyalització d’embarcacions

Serveis públics

Més platges a Benicàssim