696723097
Inici / Platges / Playa Torre San Vicente

Platja

Torre Sant Vicent

Guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les Mars Netes d’Europa, amb l’ISO 14001 i amb la “Q” de Qualitat Turística.

La platja dels capvespres eterns

Arena suau i fina. Aigua temperada i de color turquesa. Què podria ser millor que això?

Les increïbles postes de sol!

La platja Torre Sant Vicent no és un misteri per als turistes que la visiten ja que la torre de Sant Vicent és un dels punts turístics més concorreguts de la zona.

La missió d’aquesta antiga torre que data del segle XVI era la de vigilar i defensar les costes benicassuts dels atacs dels corsaris.

Envoltada per un increïble jardí i al costat de la mar, la converteixen en una destinació perfecta per a gaudir d’activitats lúdiques en família o amb amics. Especialment és en època estival, quan Benicàssim aprofita tot el potencial d’aquest lloc tan especial per a celebrar festivals, campionats esportius, la Nit de Sant Joan i fins i tot gimnàstica i cinema a la fresca a la platja.

Tu tries com prefereixes gaudir-ne.

Disposa de pistes de vòlei i jocs lúdics per a xiquets, així com paradetes de lloguer d’ombrel·les, hamaques i patins. A més, aquesta guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les mars netes d’Europa, amb l’ISO 14001 de gestió mediambiental i amb la “Q” de qualitat turística.

Descarregar PDF

Serveis disponibles

Dutxes i llavapeus

Accessible per a minusvàlids

Vigilància

Lloguer d’ombrel·les, gandules i patins

Jocs infantils

Zona esportiva

Massatgista

Zona biosaludable

Senyalització amb bandera

Primers auxilis

Senyalització d’embarcacions

Serveis públics

Més platges a Benicàssim