“Torre a la Vista!” desembarca a Benicàssim

24 Juny 2022

La Torre de Sant Vicent s'ha convertit en el centre neuràlgic d'espectacles, jocs i tallers

Benicàssim, 24 de juny de 2022

La Torre de Sant Vicent de Benicàssim s'ha convertit en el centre neuràlgic de “Torre a la Vista!”, l'esdeveniment familiar de temàtica pirata que pren com a escenari una de les 18 torre guaites amb què comptava la província de Castelló i les funcions de la qual eren les de vigilància i defensa enfront de les incursions dels pirates barbarescos entre els segles XVI i XVIII.

L'esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicàssim ha començat aquesta vesprada i fins dissabte que ve es desenvoluparan diferents activitats dirigides al públic familiar com a espectacles, jocs i tallers. Dins de la programació preparada, els xiquets i les xiquetes ja han pogut gaudir de jocs com la carrera de vaixells, mini boles de canó, tir al garfi o passarel·la amb taurons; les activitats aquàtiques Cadires a l'aigua! I bambolla gegants han posat la nota refrescant a l'inici de la programació que també ha comptat amb el rocòdrom i tirolina Assalt a la Torre. Capell pirata, ullera de llarga vista marina o brúixola màgica són alguns dels tallers inclosos en la programació que contempla més d'una vintena d'activitats completament gratuïtes i pensades perquè els més xicotets gaudisquen d'una autèntica aventura pirata.

Al mateix temps, l'amfiteatre Pepe Falomir s'ha convertit en l'enclavament perfecte per a conéixer la història de la Torre de Sant Vicent per mitjà de representacions itinerants i l'esdeveniment permet que els assistents puguen accedir al monument declarat Bé d'Interés Cultural. I és que durant aquests dies els veïns i visitants tenen l'oportunitat de visitar el Centre d’*Interpretació Torre de Sant Vicent en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores. Aquesta visita guiada té un cost de 3 euros (1,5 preu reduït) i tota la informació es pot consultar en la web de Turisme.

El programa continuarà demà dissabte dia 25 de 18.00 a 22.00 hores amb activitats, tallers i jocs i, finalment, el diumenge 26 de juliol d'11.00 a 12.00 hores tindrà lloc la travessia nadant no competitiva, que des de la platja Voramar recorrerà 2.000 metres fins a aconseguir la torre Sant Vicent.

Galeria de fotos