696723097

Wim Mertens obri el cicle Benicàssim Jazz + Altres Musiques 2022

16 Febrer 2022

El compositor belga actuarà al costat de la seua banda el divendres 18 en el Teatre Municipal Francisco Tárrega

Benicàssim, 16 de febrer de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Cultura, represa aquesta setmana el cicle Jazz + Altres Músiques amb Wim Mertens Trio. El pianista, compositor i vocalista arriba aquest divendres dia 18 al Teatre Municipal Francisco Tárrega de Benicàssim, “iniciant així una nova edició d'aquest cicle de concerts que combina diferents disciplines musicals i amb el qual des de l'ajuntament continuem un any més amb la voluntat d'engrandir l'oferta cultural, en aquest cas des del teatre municipal”, ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Wim Mertens arriba a Benicàssim amb el seu gira “Inescapable Tour” (Ineludible), espectacle amb el qual celebra el seu 40 aniversari sobre els escenaris, i ho farà al costat de Liesbeth Baelus (violí) i Lode Vercampt (cello). El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha comentat que “la cita d'aquest divendres és una bona oportunitat per a compartir amb Wim Mertens la celebració de la seua trajectòria a través d'una selecció composta per les seues més conegudes composicions”.

Des del seu debut discogràfic en 1980, amb la composició electrònica per a màquines de pinball titulada “For Amusement Only”, Wim Mertens ha llançat més de 65 àlbums. Durant aquestes quatre dècades, el compositor belga ha oferit innombrables concerts, tant en piano sol com amb la seua banda, per tota Europa, al Nord i Centre d'Amèrica, el Japó, Tailàndia i Rússia. El concert que oferirà a Benicàssim començarà a les 19.00 hores i les entrades, a un preu de 12 euros, es poden a adquirir a través de la web de Cultura www.benicassimcultura.es.

D'altra banda, el cinema també serà present aquest cap de setmana en el Teatre Municipal de Benicàssim amb la projecció de “100 días con la tata”, dirigida per Miguel Ángel Muñoz; un documental que mostra els cent dies que va passar Miguel Ángel al costat de la seua tata (Luisa Cantero) en un pis de 35 m² durant els mesos de confinament per la pandèmia. La pel·lícula es projectarà el dissabte 19 a les 19.30 i a les 22.30 hores, i el diumenge 20 a les 22.30 hores.

Galeria de fotos