Temporada
Tot l'any
Servei
Menjar o Sopar
Vi suggerit
Blanc lleuger
Ingredients
Arròs molt típic de quaresma i Setmana Santa, fàcil de preparar i de saborós resultat. Encara que habitualment es prepara i se serveix sec en paella, també és molt popular el preparat en cassola de fang alta, com a arròs melós (no arriba a ser arròs caldós), forma de preparació dels arrossos molt apreciada per tots els valencians. La coliflor és present en molts plats de la cuina valenciana i en particular en arrossos amb verdures.
Elaboració
Arròs molt típic de quaresma i Setmana Santa, fàcil de preparar i de saborós resultat. Encara que habitualment és prepara i se serveix sec en paella, també és molt popular el preparat en cassola de fang alta, com a arròs melós (no arriba a ser arròs caldós), forma de preparació dels arrossos molt benvolguda per tots els valencians.
La coliflor és present en molts plats de la cuina valenciana i en particular en arrossos amb verdures.