696723097

Paella de Bacallà i Col

Temporada

Tot l'any

Servei

Menjar o Sopar

Vi suggerit

Blanc lleuger


Ingredients

  • Arròs
  • Bacallà dessalat
  • Coliflor
  • Alls
  • Pebre roig dolç
  • Tomaca
  • Safrà
  • Aigua
  • Sal
  • Oli
  • Arròs molt típic de quaresma i Setmana Santa, fàcil de preparar i de saborós resultat. Encara que habitualment es prepara i se serveix sec en paella, també és molt popular el preparat en cassola de fang alta, com a arròs melós (no arriba a ser arròs caldós), forma de preparació dels arrossos molt apreciada per tots els valencians. La coliflor és present en molts plats de la cuina valenciana i en particular en arrossos amb verdures.

    Elaboració

    Arròs molt típic de quaresma i Setmana Santa, fàcil de preparar i de saborós resultat. Encara que habitualment és prepara i se serveix sec en paella, també és molt popular el preparat en cassola de fang alta, com a arròs melós (no arriba a ser arròs caldós), forma de preparació dels arrossos molt benvolguda per tots els valencians.
    La coliflor és present en molts plats de la cuina valenciana i en particular en arrossos amb verdures.