Música

LOS FRANELAS – HOT COYOTES

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: LOS FRANELAS Fitxa artística: Vite Barreda, veu; Aroa Morcillo, baix i cors; Lorenzo Millo, guitarres i cors; Fran Vilar, guitarres i cors; Javier Besnard, bateria i cors. HOT COYOTES Fitxa artística: Agustín Ahís, baix, guitarra i veu; Henry Amat, guitarra; Victor Quiroga, bateria

Duració:

Edat:Apta per a tots els públics.

Data21-05-2022
Horari19:30

LOS FRANELAS

Los Franelas naixen a Castelló en la primavera de 2017 amb la intenció de traure un grapat de cançons pròpies basades en els paràmetres clàssics del pop, és a dir, melodia, cors i guitarres. A la tardor de 2018 editen el primer disc amb Lemon Songs. Es tracta d'un mini-CD de cinc cançons que titulen amb el nom del grup. Després d'alguns canvis de baixista (Simeón Vatev va donar pas a David Bueno i este, recentment, a Aroa Morcillo), graven un nou treball, un EP de vinil amb quatre píndoles de tres minuts, intenses, fresques i on mostren una interessant evolució en el maneig de les veus.

HOT COYOTES

Projecte creat per l'incombustible músic Agustín Ahís (Mides Rex, La Tremenda, El Indio, Two for Blues…) que durant l'any 2018 comença a donar forma a les seues noves composicions. En 2020, amb el "power trio" ja format aprofiten la inactivitat provocada per la pandèmia per a gravar el primer àlbum, titulat genèricament En el Dublin House, 10 cançons on predomina el country rock i el blues. Ara en 2022 ens presenten, seguint la mateixa línia, el seu nou treball, Hot Coyotes II.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

20 OCTUBRE 2023

MARALA

Teatre Municipal Francesc Tàrrega