Teatre

BITÒ PRODUCCIONS PRESENTA LES IRRESPONSABLES

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

12€

Fitxa artística: Autoria: Javier Daulte; Traducció: Cristina Genebat; Direcció: Sílvia Munt; Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco, Nora Navas

Duració: 1 h 25 min

Idioma: Valencià

No recomanada per a menors de 16 anys

Data15-05-2022
Horari19:00

Argument: Què passaria si, un dia, de cop, començàrem fer tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i el que està mal fet?
La Núria, la Lila i la Fabi es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila ix d’una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar, però la cosa es complica i es veuen arrossegades per un corrent d’emocions a flor de pell que les convertirà, sense voler-ho, en unes autèntiques irresponsables. Una sèrie de circumstàncies converteixen un cap de setmana normal en una obra de teatre hilarant escrita per l'argentí Javier Daulte i dirigida per Sílvia Munt.
Com seria fer realitat les nostres fantasies? Fins on arribaries per ajudar una amiga? Una comèdia irresponsable que escala minut a minut.

Companyia: Som una empresa amb més de 30 treballadors dedicada a programar, produir, gestionar i distribuir tota mena de projectes culturals. Som de Girona i la nostra visió és global. Des de 1991 portem el teatre als escenaris i ens encarreguem de totes les tasques relacionades amb l'escena, amb professionalitat i rigor.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega