Teatre

CÍA LA NEGRA PRESENTA EL ÁRBOL DE TENERÉ

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: ntérpretes: Inés Muñoz y Carlos Amador; Autoría y dirección: Toni Agustí; Escenografía: Inés Muñoz y Mar Vicens

Duració: 40 min.

Idioma:

Especialment recomanada per a la infància

Data17-04-2022
Horari18:30

Aforament limitat
Duració: 40 min
Fitxa artística: Intèrprets: Inés Muñoz i Carlos Amador; Autoria i direcció: Toni Agustí; Escenografia: Inés Muñoz i Mar Vicens

Argument: L'arbre del Teneré és un arbre enmig del desert del Sàhara que durant molt de temps ha sigut considerat l'arbre més solitari i aïllat de la terra.
Però l'arbre del Teneré no sempre va estar a soles: fa milions d'anys, en eixe mateix indret, vivien altres arbres iguals i plantes i animals salvatges i aigua. Sobretot, aigua.
Al nostre arbre del Teneré li encanta recordar aquells temps; també li agrada ballar i moure's amb el vent.
Fins i tot rebre visites de caravanes de tuaregs enmig de la nit, o de caminants extasiats pel sol que busquen una mica d'ombra sota les seues branques.
La història del nostre arbre del Teneré és un conte d'arrels, llums i ombres.

Companyia: La Negra és una companyia de teatre creada per l'actor i productor Carlos Amador en 2017 amb el propòsit de crear espectacles de teatre per a la infància i la joventut que parlen sobre els diferents, els solitaris o els rebutjats mitjançant l'ús d'un llenguatge poètic, visual i una proposta escènica contemporània que es desenvolupa des de l'experimentació i la reflexió.
El seu primer espectacle, En las nubes, es va estrenar en la Mostra Internacional de Mim de Sueca en 2017 i ha passat per festivals com el FIET de Mallorca, la Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida o el FETEN de Gijón.
Nautilus, 20.000 leguas de viaje submarino va ser la seua segona proposta i ha aconseguit molts reconeixements, com el premi FETEN per la seua proposta original i conscienciació mediambiental, així com la “R” d'espectacle recomanat de la xarxa estatal de teatres o el premi al millor espectacle en Titirimurcia.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega