696723097

Teatre

UN HOMBRE DE PASO

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

18€

Fitxa artística: Direcció: Manuel Martín Cuenca; Dramaturgia: Felipe Vega basada en l'obra Un vivant qui passe de Claude Lanzmann; Intèrprets: Antonio de la Torre, Natalia Fernández i Juan Carlos Villanueva

Duració: 70 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 16 anys

Data30-09-2022
Horari20:00

Argument: Al bar de l'hotel Roma, a la ciutat de Torí, una periodista parla amb la redacció del seu periòdic mentre espera que apareguen dues persones a fer-los una entrevista de gran importància. Entre les ombres apareix la primera. Es tracta de Primo Levi, escriptor de reconeixement mundial, químic de professió, i supervivent del camp d'extermini d'Auschwitz. Levi ve a ser “testimoni” de l'entrevista que Anna, la periodista, mantindrà amb Maurice Rossel, de nacionalitat suïssa, antic membre de la Creu Roja Internacional durant la Segona Guerra Mundial.
Rossel va visitar els camps de concentració nazis i va arribar a parlar amb els oficials al comandament i amb alguns presoners abans d'emetre un informe que va resultar si més no polèmic. L'experiència de tots dos homes, que van estar en el mateix camp, va ser diametralment oposada.

Antonio de la Torre. És un actor i periodista espanyol guanyador de dos Premis Goya pels seus papers en AzulOscuroCasiNegro i El reino. Amb 14 nominacions, és l'actor que més nominacions té en la història dels Premis Goya.

Natalia Hernández. Es va formar principalment en la Real Escola Superior d'Art Dramàtic de Madrid i entre els seus treballs més destacats en teatre es troba La Ternura, d'Alfredo Sanzol, amb la qual va ser premiada per la Unió d'Actors a millor actriu secundària de teatre.
També ha participat en multitud de sèries de televisió com en Vis a vis: el Oasi, Vergüenza, Caronte, Pequeñas coincidencias, La que se avecina, Amar en tiempos revueltos i Aída, entre altres.

Juan Carlos Villanueva. Llicenciat a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Còrdova, completa la formació amb cursos de direcció i interpretació en diverses institucions.
Alguns dels seus treballs en teatre com a actor per al Centre Andalús de Teatre són: Julio César, de W. Shakespeare, dirigit per Daniel Suárez, o La lozana andaluza de F. Delicado, adaptat per Rafael Alberti i dirigit per Josefina Molina.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega