Caldereta de peix i marisc

Recepta oferida

RESTAURANTE BELUMAR

Ingredients

  • 1 llagosta
  • 1 llamàntol
  • 2 gambes
  • 8 clòtxines
  • 2 escamarlans
  • 2 trossos de rap
  • 2 trossos d'escórpora
  • 4 cloïsses bon caldo de peix
  • 1 ceba picada
  • 2 creïlles mitjanes
  • 2 alls picats
  • 1 cullerada de pebre roig
  • 1 cullera sopera de pleta d'ametla (ametla, julivert, alls, pa torrat)
  • Sal
  • 1 chorrito de vi blanc
  • Preparació

  • Sofregim el marisc en un paelló profund o parisienne. Quan està sofregit, ho traiem i sofregim la ceba i l'all. Quan està sofregit, posem la cullerada de pebre roig, una cullerada de farina i caldo de peix (bastant perquè el guisat ha de quedar caldós). Fem bullir i afegim les creïlles trossejades, rectifiquem de sal i posem el vi.
  • Consell

    És recomanable obrir les clòtxines i les cloïsses en un cassó aparte al vapor per si tenen arena. Els afegim finalment.