Ous amb Foie i Múrgoles

Recepta oferida

RESTAURANTE SELMA JUNIOR

Ingredients

  • 8 ous
  • 50g terrina de foie
  • 1 ceba ratllada
  • 30g mantega
  • 300g nata líquida
  • 5g pols de múrgoles
  • 50 ml olie d'oliva verge
  • Sal i pebre al gust
  • Preparació

  • Sofregir molt bé la ceba amb la mantega
  • Mentrestant, fer paquetitos amb els ous, col·locar un tros de paper plàstic sobre un got, posar una mica d'oli perquè l'ou no es pegue, afegir l'ou i tancar
  • Procurar que l'ou estiga ben lligat perquè no s'isca
  • Afegir la nata a la ceba ja sofrita i salpebrar
  • Tornar a afegir pebre al gust, ha de quedar com una salsa de pebre amb un toquecito picant
  • Incorporar la pols de múrgoles i el foie picat
  • Portar a ebullició i reservar
  • Coure els ous en aigua bullent durant 5-6 minuts
  • Disposar la salsa i col·locar els ous damunt, retirant prèviament el plàstic
  • Assaonar els ous i servir