Arròs amb llamàntol

Recepta oferida

RESTAURANTE BELUMAR

Ingredients

  • Oli d'oliva
  • 1 llamàntol viu
  • 75g sepionet
  • 75g gambita pelada
  • 2 grans d'all
  • 200g d'arròs
  • 800ml de bon caldo de peix
  • Una cucharadita de pebre roig dolç
  • Preparació

  • Tallem el llamàntol per la meitat al la llarga, el sofregim en una paella plana i el retirem; En aqueix oli sofregim el sepionet i els alls i afegim l'arròs; Quan estiga una mica anacarado, posem una cucharadita de pebre roig dolç i de seguida el caldo de peix bé calent
  • Rectifiquem de sal, posem una mica de safrà i deixem bullir a foc fort 5 minuts i 10 minuts a foc suau (a meitat de bulliment afegim els llamàntols)
  • Consell: És convenient llevar-li la panxa al llamàntol que es troba al cap.

    Suggeriment: Aquest mateix arròs pot fer-se també amb llagosta.