696723097

La salut és una relació entre el teu cos i tu.

Per aquesta raó, volem que Benicàssim es convertisca en el teu raconet zen per a ajudar-te a desconnectar de la rutina, connectant amb la natura, la mar, les ones i una sèrie d’establiments especialitzats a “fer-te xalar”, sigues turista o ciutadà, durant tot l’any.

Catàleg de serveis de salut i benestar a Benicàssim

El Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet està situat en el vessant d’una muntanya molt pròxim a la mar. És un centre sanitari on es practiquen cures mitjançant els serveis de talasoterapia, és a dir, la talasoterapia és un terme reconegut mèdicament que circumscriu el seu àmbit dins de les tècniques i procediments terapèutics de la hidroterapia per ser l’ús combinat, sota supervisió mèdica i amb un objectiu preventiu o curatiu dels avantatges del medi marí que inclou el clima marí, l’aigua de mar, els fangs marins, les algues i altres substàncies extretes de la mar. El significat de Talasoterapia prové del grec: Thalasso-aigua de mar- i Therapaia-Tractament.

L’aigua de mar és altament beneficiosa per a l’organisme, indicada especialment per a estats d’estrés, fatiga, ansietat, problemes reumatològics, musculars, processos dermatològics.

Centre de Talasoterapia: salut i descans el nostre principal objectiu.

www.palasiet.com

Esdeveniment «Benicàssim Inspira» relax, salut, descans, qualitat de vida i sostenibilitat. Se celebra en diferents punts del municipi: Desert de les Palmes, platges de Benicàssim, Via Verda, Vila Elisa.

Activitats obertes al públic general i totalment gratuïtes.

Realització de tallers, gimnàstica per a majors, taichi en la platja, marxa pel Desert de les Palmes amb show-cooking, conferències, col·loquis, etc.

En 2022 se celebra el dies 4 i 5 de juny.

Kinesis Benicasim

Direcció: C/ Desert, 2 bajo
Telèfon: 964 30 02 75
Mailkinesis@kinesis.es

Kinesis dispone d’un equip de fisioterapeutes, especialistes en teràpies manuals i diferents tipus de massatge. Atienden  els seus pacients, sempre davall la premissa d’oferir la màxima qualitat assistencial en fisioteràpia i dedicar-li a cada persona el temps que necessita.

http://www.kinesis.es

Direcció:  Plaza de la Estación, 9
Telèfon:  964 30 38 39
Mail:  herbolarionaturaldea@hotmail.com

Productes naturals i ecològics

  • Supermercat ecològic: alimentació, cosmètica, suplements, neteja i altres productes per a la llar.

Direcció: Avda. Gimeno Tomás, 9
Telèfon: 964 39 44 00
Fax: 964 30 15 41
Mail: orange@intelier.com
Webhttp:/www.intelier.com

Direcció: Avda. Gimeno Tomás, 3
Telèfon: 964 39 24 80
Fax: 964 39 56 01
Mail: bonaire@intur.com
Webhttp://www.intelier.com