La salut és una relació entre el teu cos i tu.

Per aquesta raó, volem que Benicàssim es convertisca en el teu raconet zen per a ajudar-te a desconnectar de la rutina, connectant amb la natura, la mar, les ones i una sèrie d’establiments especialitzats a “fer-te xalar”, sigues turista o ciutadà, durant tot l’any.

Catàleg de serveis de salut i benestar a Benicàssim

El Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet està situat en el vessant d’una muntanya molt pròxim a la mar. És un centre sanitari on es practiquen cures mitjançant els serveis de talasoterapia, és a dir, la talasoterapia és un terme reconegut mèdicament que circumscriu el seu àmbit dins de les tècniques i procediments terapèutics de la hidroterapia per ser l’ús combinat, sota supervisió mèdica i amb un objectiu preventiu o curatiu dels avantatges del medi marí que inclou el clima marí, l’aigua de mar, els fangs marins, les algues i altres substàncies extretes de la mar. El significat de Talasoterapia prové del grec: Thalasso-aigua de mar- i Therapaia-Tractament.

L’aigua de mar és altament beneficiosa per a l’organisme, indicada especialment per a estats d’estrés, fatiga, ansietat, problemes reumatològics, musculars, processos dermatològics.

Centre de Talasoterapia: salut i descans el nostre principal objectiu.

www.palasiet.com

MINDFUL MOVEMENT I LES SEUES APLICACIONS
Vivim en una època en la qual sembla que tothom té pressa per a després arribar a cap lloc. Això ens genera stress i una perduda de la vitalitat i del gaudi del nostre dia a dia.

El Congrés Bodywisdom proposa recuperar la qualitat de vida a través Moviment Conscient.

El moviment conscient promou la consciència del cos a través de dedicar el 100% de la nostra atenció als nostres moviments, el teu cos aprén (o redescobreix) com moure’s fàcilment d’una manera òptima, sent clau per a la prevenció de moltes lesions, de l’envelliment prematur, de la presa de decisions i fins i tot en com afecta prendre consciència en les nostres relacions.

El moviment conscient és una forma efectiva de reduir el stress i les seues conseqüències, i té associada una sèrie de beneficis físics. Estudis han demostrat que el Ioga i el Tai chi, aporten un augment de la flexibilitat, millor equilibri i coordinació, millors temps de resposta i funció pulmonar, major condicionament cardiovascular. Els beneficis psicològics inclouen relaxació, major serenitat i concentració i una millora general de l’estat d’ànim. El moviment conscient porta al fet que el teu cos i la teua ment hagen de treballar de manera conjunta, la qual cosa fa que adquirisques un major coneixement del teu cos i el seu funcionament , i en com els teus patrons mentals i emocionals estan relacionats amb els teus moviments i postures.

https://www.facebook.com/BodywisdomSpain/

Esdeveniment «Benicàssim Inspira» relax, salut, descans, qualitat de vida i sostenibilitat. Se celebra en diferents punts del municipi: Desert de les Palmes, platges de Benicàssim, Via Verda, Vila Elisa.

Activitats obertes al públic general i totalment gratuïtes.

Realització de tallers, gimnàstica per a majors, taichi en la platja, marxa pel Desert de les Palmes amb show-cooking, conferències, col·loquis, etc.

En 2022 se celebra el dies 4 i 5 de juny.

Kinesis Benicasim

Direcció: C/ Desert, 2 bajo
Telèfon: 964 30 02 75
Mailkinesis@kinesis.es

Kinesis dispone d’un equip de fisioterapeutes, especialistes en teràpies manuals i diferents tipus de massatge. Atienden  els seus pacients, sempre davall la premissa d’oferir la màxima qualitat assistencial en fisioteràpia i dedicar-li a cada persona el temps que necessita.

http://www.kinesis.es

Direcció:  Plaza de la Estación, 9
Telèfon:  964 30 38 39
Mail:  herbolarionaturaldea@hotmail.com

Productes naturals i ecològics

  • Supermercat ecològic: alimentació, cosmètica, suplements, neteja i altres productes per a la llar.

Direcció: Avda. Gimeno Tomás, 1
Telèfon: 964 39 20 00
Fax:964 39 23 79
Mailreservas@intur.com
Webhttp://www.intur.com

Direcció: Avda. Gimeno Tomás, 9
Telèfon: 964 39 44 00
Fax: 964 30 15 41
Mailreservas@intur.com
Webhttp:/www.intur.com

Direcció: Avda. Gimeno Tomás, 3
Telèfon: 964 39 24 80
Fax: 964 39 56 01
Mailreservas@intur.com
Webhttp://www.intur.com