Teatre

GRUPO DE ARTES ESCÉNICAS FENÒMENS PRESENTA WE WILL NEVER BE CHAMPIONS

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Autoria i direcció: Rafa Sánchez; Intérprets: Erik Llatser, Noelia Parra, Robert Marzà, Ana Cardona, Mili Mieres, Guillem Sanjuan, Laura Albiol, Anneta García, Oscar Àvila, Pelli Colom, María González, Cristian Queralt, Aylin Nicole; Música: Juanjo Villarroya. Vestuari: Sara Recatalà.

Duració:

Idioma:

No recomanada per a menors de 12 anys

Data07-05-2022
Horari19:00

Argument: Nosaltres no serem mai campions. No tenim cossos esculturals, ni ments privilegiades, però ací estem, en la línia d'eixida, per a donar-ho tot. Contarem els nostres somnis, els fracassos, les decepcions, rient-nos de nosaltres mateixos, emocionant-nos i, amb tot això, competirem en la vida; no volem que ningú ens regale res, ho sabem i no ens importa, no serem mai campions.
Som un xicotet gran grup d'arts escèniques creat en 2017 que actualment porta entre mans un projecte de creació de l'obra de teatre We will never be champions (No serem mai campions). Una obra interpretada únicament per 13 actors amb diferents discapacitats intel·lectuals, que són convocats per a preparar-se per a la carrera de les seues vides. Ens contaran els seus somnis, els fracassos, les vivències... ens mostraran les seues habilitats i les seues malapteses i, amb tot això, estaran preparats per a col·locar-se en la línia d'eixida. No seran mai campions, no els importa, però ho donaran tot. Partint d'un treball d'exploració estem creant la biografia del grup, treballant alhora les famílies amb entrevistes que ens permetran accedir a un material que servirà per a alimentar el contingut intrínsec de l'obra, en una altra manera de visibilitzar la seua realitat.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega