Temporada
Tot l'any
Servei
Aperitiu o Segon plat del menjar
Vi suggerit
Blanc criança o Negre
Ingredients
Tallar la carn, llonganisses, cansalada viada i botifarres en trossos xicotets. En una cassola, la sofregim bé. Afegim la cabeça d'alls sencera, l'enceba picada i els ajitos tendres tallats en trossos xicotets. A continuació una mica de pebre roig, la col, removem, una mica d'aigua i ix, tapem i deixem coure a foc lent voltejant la cassola cada diversos minuts, rectifiquem de sal i servim.
Elaboració
Es piquen els alls en el morter. En una cassola amb oli s'aboquen els alls, se sofrigen lleugerament, afegim el pebre roig i immediatament l'aigua, calculant perquè ens cobrisca el peix. Afegim les creïlles trossejades, el vitet i la sal. Deixem coure. Quan veiem que falta poc perquè les creïlles estiguen cuites, afegim l'anguila i rectifiquem de sal, deixem coure.