Corder al Romer

Temporada

Tot l'any

Servei

Menjar

Vi suggerit

Negre


Ingredients

  • Corder: garreta, pit, cama, etc.
  • Creïlles
  • Ceba
  • Romer fresc
  • Orenga
  • Aigua
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pa ratllat
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Grans d'all
  • Tomaca triturada
  • El corder és una de les carns més consumides a la província de Castelló, per la qual cosa existeixen a la nostra província milers de formes i receptes per a preparar aquesta deliciosa carn i, per descomptat, cada poble i cada casa tenen la seua recepta tradicional.
    Utilitzant la part menys vistosa del corder prepararem aquest deliciós plat.

    Elaboració

    En una cassola amb una mica d'oli introduïm, en cru, la carn tallada en trossos regulars, la ceba tallada en trossos grans, les ramitas de romer, una mica d'orenga, un got de vi blanc, sal, unes cullerades de pa ratllat, grans d'all pelats, unes cullerades de tomaca triturada i ho cobrirem d'aigua, portarem al foc i deixarem coure a foc suau per espai, aproximadament, d'hora i mitja. Transcorregut aquest temps, provarem, afegim el formatge ratllat semi o curat i rectifiquem de sal.