696723097

Milfulles de verdures rostides


Ingredients

  • 650g de rap
  • ½ pimentó roig
  • ½ albergínia xicoteta
  • 2 tomaques
  • 2 cebes tendres
  • 100g de col verda
  • Caldo de verdures, el que admeta
  • 40g d'oli d'oliva verge
  • Sal, cebollí i melissa
  • Preparació

  • Netegem i tallem en rodanxes el rap, l'assaonem, l'untem amb una mica d'oli d'oliva i ho cuinem al vapor amb un caldo curt de verdures.
  • A continuació, netegem les verdures i les posem en el forn durant uns minuts.
  • Quan ja estiguen, li llevem la pell al pimentó, a l'albergínia i la primera capa de la ceba.
  • Assaonem les verdures i els posem unes gotetes d'oli.
  • Es trossegen amb la forma del motle que vulguem triar per a fer la milfulls, i anem disposant a l'interior d'aquest una capa de cada verdura, seqüencialment, fins a omplir-ho.
  • Ho desmoldaremos en l'últim moment.
  • Presentació

    En un costat de la font es disposen els medallons de rap al vapor i en l'altre costat li posem la milfulls de verdures rostides. Per damunt dels medallons li posem un chorrito d'oli d'oliva, cebollí finament picat i melissa.