200g pescat en trossos (rap, sepionet i calamarcito)
2 gambes
2 escamarlans
2 llagostins
6 cloïsses
6 clòtxines
3 tomaques madures
El cor d'una ceba
5 dl de caldo de peix o d'aigua creïlles
Preparació
En una cassola amb oli d'oliva sofregim tots els ingredients de la picada durant 2-3 minuts fins que es dauren. Els passem a un morter, picant fins a obtindre una pasta. Reservem.
En l'oli utilitzat per a aquest sofregit afegim la ceba tallada fina. Quan comence a daurar-se, afegim les tomaques pelades i també tallats fins. Ho deixem sofregir uns 3-4 minuts. Afegim el caldo de peix o l'aigua. Removem i afegim les creïlles pelades i tallades en rodanxes de mig centímetre. Passats uns minuts, a la picada que hem reservat en el morter, li l'afig una mica de caldo per a treballar-la una mica més i la incorporem.
Quan les creïlles estiguen a mitjà fer, s'afigen els peixos, bé en rodanxes o tallats pel llom. Quan estiguen quasi llestos, s'afigen, finalment, les gambes. Es comprova el punt de sal. Es deixa reposar i se serveix bé en la mateixa cassola o en plats individuals.
Utilizamos cookies para optimizar nuestro sitio web y nuestro servicio.
Funcional
Always active
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en una web o en varias web con fines de marketing similares.