696723097
Inici / Platges / Platja Almadrava

Platja

Almadrava

Guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les Mars Netes d’Europa, amb l’ISO 14001 i amb la «Q» de qualitat turística.

Singular, acollidora i cristal·lina

L’origen del nom d’aquesta tranquil·la platja es deu a un artefacte que s’usava antigament per a la pesca.

Aquesta platja, que se situa cap al sud de la platja Voramar, presumeix de tindre una arena fina i aigües càlides i cristal·lines.

Una platja tranquil·la, relaxant, sense molt d’enrenou, i en la qual podràs gaudir d’un bell passeig marítim, exclusivament per als vianants per a no preocupar-te per la seguretat dels més xicotets.

Les seues aigües no tenen res a envejar a les del Carib: són netes, tranquil·les i respiren pur aire mediterrani. Per aquesta raó, va ser guardonada amb el distintiu de Bandera Blava de les mars netes d’Europa, amb l’ISO 14001 de gestió mediambiental i amb la «Q» de qualitat turística.

Disposa de tots els serveis que pugues necessitar. També destaca la seua accessibilitat, ja que disposa de còmodes passarel·les que arriben fins a la riba, vestidors i cadires amfíbies amb personal qualificat al servei de tots aquells banyistes que requerisquen el bany adaptat.

Si eres de les persones que gaudeixen passant tot el dia a la platja, tens a la teua disposició paradetes d’ombrel·les, hamaques i patins. Tots els ingredients perquè passes un dia inoblidable.

Si continuem explorant per aquesta zona, Benicàssim posa a la teua disposició i la dels més menuts de la casa, una Biblioteca de la Mar.

Descarregar PDF

Serveis disponibles

Dutxes i llavapeus

Accessible per a minusvàlids

Primers auxilis

Lloguer d’ombrel·les, gandules i patins

Restaurant

Massatgista

Accessos platges vehicles

Zona biosaludable

Senyalització amb bandera

Vigilància

Senyalització d’embarcacions

Serveis públics

Més platges a Benicàssim