696723097

Paella Palasiet


Ingredients

  • 500 g  arròs
  • ½ conill
  • ½ pollastre
  • ¼ costella
  • 150g fesols tendres
  • 100g garrafón
  • 4 unitats carxofes
  • Preparació

  • Trossejar la carn, posar en paellera i sofregir bé amb una mica de sal. Una vegada sofregit, posar les verdures netes trossejades.
  • A continuació, afegir all picat, tomaca. Una vegada estiga tot sofregit, posar aigua i coure durant una hora.
  • Posar el safrà en branca i l'arròs. Moure sense que es pegue. Segons vaja la cocció, llevar-li foc. Posar el punt de sal desitjat i que quede seca.
  • Sofregit

    • Grans d'all
    • 100g tomaca natural ratllada
    Altres
    • Safrà en branca (el que admeta)
    • 1 polsim de sal
    • aigua (la que admeta)
    • 8 decilitres d'oli d'oliva